«Φλερτ» της Γιουβέντους με τον Τσιμίκα - Δίνει 13 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ
Ο Έλληνας διεθνής εξαργυρώνει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις
Η Γιουβέντους θέλει τον Τσιμίκα και δίνει 13 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να τον κάνει κάτοικο Τορίνο.
Πρωταγωνιστής στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα έχει γίνει ο Κώστας Τσιμίκας, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Ο διεθνής μπακ των «reds» του Μέρσισαϊντ φαίνεται πως έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών «κολοσσών» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και η Γιουβέντους.
Συγκεκριμένα, η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού πρωταθλήματος φαίνεται πως θέλει να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα και είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα καταφέρει.
Δημοσιεύματα, μάλιστα, του ιταλικού Τύπου, θέλουν τη «Βέκια Σινιόρα» να ετοιμάζει πρόταση ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δελεάσει τη Λίβερπουλ και να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» για να κάνει κάτοικο Τορίνο τον Έλληνα μπακ.
«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Αντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι.
Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικής ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα Πελεγκρίνι μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα για τον Κώστα Τσιμίκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρελθόν ο προπονητής της «Βασίλισσας» μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα
Στρέφει την προσοχή της στο Australian Open
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Συγκλονιστικός ξανά ο Έλληνας αστέρας
Απίθανη εμφάνιση του Έλληνα άσου
Στο τουρνουά WTA 500 στην Αυστραλία συμμετέχει η Ουκρανή τενίστρια
Ο Κοϊτά άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό και ο Γένσεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρησης της Πάτο με αντίπαλο την Κάσιας ντο Σουλ
Μετά (και) την κατάκτηση του βραβείου European Golden Boy Web
Πλησιάζει στην ανανέωση των βασικών χορηγιών της
Ο Ζοάν Λαπόρτα με λίγα λόγια...τα είπε όλα για τη σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας
Μιλάει με σεβασμό για τον Greak Freak
Ο Λαμίσα Μουσόντα δίνει μάχη για τη ζωή του
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Και όλα αυτά σε φιλική αναμέτρηση..
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.