Αθλητισμος

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Πέθανε ένα από τα δίδυμα στη γέννα

Το μήνυμα στο Instagram

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η Τζορτζίνα Ροντρίγκες «έχασε» ένα από τα δίδυμα. Η ανάρτηση στο Instagram για την τραγική εξέλιξη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε ότι η Τζορτζίνα Ροντρίγκες έχασε ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το αγόρι πέθανε στη γέννα. «Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή» αναφέρει στην αρχή της ανάρτησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και προσθέτει: «Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να βιώσει ένας γονιός».

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες θα έφερνε στον κόσμο τα δίδυμα το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 η ανάρτηση για τα δίδυμα που περίμενε η σύντροφός του είχε «ρίξει» το Instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε ότι πέθανε το ένα από δίδυμα που κυοφορούσε η Χεορχίνα Ροντρίγκες © EPA/PETER POWELL

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση για τα δίδυμα στο Instagram και τον θάνατο του ενός

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να βιώσει ένας γονιός. Μόνο η γέννηση της κόρης μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά.

» Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε συντετριμμένοι για αυτή την απώλεια και ζητούμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικότητας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Μωρό μας, αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» αναφέρει η ανάρτηση στο Instagram με την οποία έγινε γνωστό ότι πέθανε το ένα από τα δύο δίδυμα που κυοφορούσε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Το 2021 η είδηση ότι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ περιμένουν δίδυμα, είχε προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους θαυμαστές του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Οι followers στο Instagram δεν σταματούσαν να εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι.

Πώς Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ είχαν ανακοινώσει ότι περιμένουν δίδυμα

Τον Οκτώβριο του 2021, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ο CR-7 είχε ανακοινώσει ότι η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ περιμένουν δίδυμα.

Σε μια τρυφερή φωτογραφία ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, έχοντας στο πλευρό του την Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Στο χέρι του ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κρατούσε το υπερηχογράφημα για τα δίδυμα.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε εκδήλωση όπου βραβεύτηκε ο Πορτογάλος σταρ το 2019 © EPA/KIKO HUESCA

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη - ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε» είχε γράψει στη λεζάντα ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, τρία εκ των οποίων τα απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις