Αθλητισμος

Μητέρα αυτιστικού παιδιού κατήγγειλε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε τον γιο της

Η απολογία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μητέρα αυτιστικού παιδιού κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής χτύπησε τον γιος της - Η συγγνώμη του παίκτη

Η μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού κατήγγειλε στα social media ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε τον γιο της, που τραβούσε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή της αποχώρησης των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το γήπεδο μετά την ήττα από την Έβερτον. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός οπαδός της Έβερτον κατέγραφε με το κινητό του τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα, όταν εκνευρισμένος ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια χτύπησε με δύναμη το χέρι του νεαρού, με αποτέλεσμα να του σπάσει το κινητό, αλλά και να του προκαλέσει μώλωπα στο χέρι.

Το αυτιστικό παιδί και οι μώλωπες στο χέρι του © Facebook / Debanjan Chakraborty

Η μητέρα του αυτιστικού παιδιού αναφέρθηκε στο περιστατικό με ανάρτησή της στα social media. «Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μένα και τον Τζέικ στην αστυνομία. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λέω, αλλά ο Ρονάλντο πέταξε μέσα από το χέρι του Τζέικ το κινητό του και το έσπασε, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα. Είμαι σοκαρισμένη που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να επιτίθεται έτσι σε ένα παιδί. Αν κάποιος μπορεί να βρει βίντεο, να μου τα στείλει. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι αλήτες! Είναι και ο ίδιος πατέρας! Πώς θα ένιωθε αν έκανε κάποιος κάτι τέτοιο στο παιδί του;», έγραψε η Sarah Kelly. 

 

 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε συγγνώμη μετά την κατακραυγή

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, η Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αυτή. ««Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά, πρέπει πάντα να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να καλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη αθλητικού πνεύματος».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ότι γνώριζε «για ένα υποτιθέμενο περιστατικό μετά τον σημερινό αγώνα στην Έβερτον και ο σύλλογος θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε έρευνα της αστυνομίας».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ