Αθλητισμος

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια μεταξύ οπαδών και μέσα στο Βελοντρόμ

Ο καπνός κάλυψε το Βελοντρόμ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα επεισόδια των οπαδών στη Μασσαλία για τον αγώνα Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League συνεχίστηκαν και στις εξέδρες του γηπέδου.

Μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα, μερικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ ήθελαν να κατέβουν προς το κάτω διάζωμα της εξέδρας, που τους φιλοξενεί, και η αστυνομία αποφάσισε να τους απωθήσει με δακρυγόνα, κάνοντας την κατάσταση στο σημείο αποπνικτική.

 

 

Η ένταση συνεχίστηκε, αυτή τη φορά μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ. Για λίγα λεπτά, η κατάσταση ξέφυγε, με τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας να πετούν κροτίδες με πιστόλι και κάτι που έμοιαζε με πυροτεχνήματα. 

Χρειάστηκε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα στα γαλλικά και στα ελληνικά, προκειμένου το παιχνίδι να ξεκινήσει κανονικά στην ώρα του.

CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΟΚ

CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΟΚ

Στη σέντρα του αγώνα μπλε καπνός έπνιξε το Βελοντρόμ, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν πλήθος καπνογόνων κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο καπνός ήταν παρών ακόμη και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο με την αστυνομία να προχωράει σε χρήση χημικών, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ