Αθλητισμος

Μαυροβούνιο - Εθνική Ελλάδος 1-0: Ήττα στην Ποντγκόριτσα

Απογοητευτική εμφάνιση στο δεύτερο τεστ με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήττα από το Μαυροβούνιο για την Εθνική Ελλάδος σε φιλικό
Ήττα από το Μαυροβούνιο για την Εθνική Ελλάδος σε φιλικό © EUROKINISSI

H Εθνική Ελλάδος έχασε από το Μαυροβούνιο σε φιλικό. Ήττα με 1-0 και κακή εμφάνιση στο δεύτερο τεστ με τον Γκουστάβο Πογιέτ ως προπονητή.

Ήττα και κακή εμφάνιση από την Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Μαυροβούνιο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, η εθνική ομάδα προβλημάτισε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην Ποντγκόριτσα.

Ο δρόμος μέχρι την έναρξη του Nations League αναμένεται ανηφορικός, καθώς μετά τις καλές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Ρουμανία, η απόδοση κόντρα στο Μαυροβούνιο μόνο θετική δεν ήταν.

Μαυροβούνιο - Εθνική Ελλάδος: Η εξέλιξη του αγώνα και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης

Χωρίς φρεσκάδα και εμπνεύσεις, η εθνική ομάδα προβλημάτισε, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στο πρέσινγκ από το Μαυροβούνιο. Ο Βλαχοδήμος σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Ελλάδος συνέχισε να προβληματίζει. Στο 59' ο Εράκοβιτς με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Όσμαιτς στην πλάτη της άμυνας της Εθνικής. Ο Μαυροβούνιος άσος πλάσαρε ιδανικά στη γωνία του Βλαχοδήμου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μαυροβούνιο - Εθνική Ελλάδος: Οι συνθέσεις

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62' Ντουράνοβιτς), Βούγιασιτς, Τομάσεβιτς, Μάρουσιτς, Ράικοβιτς, Γιάνκοβιτς (81' Γιάνλιτς), Όσμαιτς (81' Ράκονιατς), Ν. Κρστοβιτς (62' Σάβιτς), Γιόβετιτς (46' Εράκοβιτς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75' Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (75' Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης (61' Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Πέλκας, Παυλίδης (61' Γιακουμάκης), Δουβίκας (61' Δουβίκας).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ