Αθλητισμος

NBA: Πώς ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ θα παίξει σε όλα τα ματς

Μετά από απόφαση του Δημάρχου της Νέας Υόρκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kyrie-irving-gets-emotional-before-brooklyn-debut-768x526.jpg
Κάιρι Ίρβινγκ © ΕPA Pool

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, που επιτρέπουν στους ανεμβολίαστους αθλητές να αγωνίζονται στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς επισημοποίησε την επιστροφή του Καϊρί Ίρβινγκ στις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπρούκλιν Νετς.

«Θέλω τον Κάιρι στο παρκέ. Θέλω να κάνω τα πάντα για το δαχτυλίδι. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Θα βρούμε έναν τρόπο να έχουμε τον Ίρβινγκ στο παρκέ, αλλά εδώ υπάρχει μεγαλύτερο θέμα. Δεν γίνεται να κλείσει πάλι η πόλη μου. Θα έστελνα το λάθος μήνυμα αν είχαμε εξαίρεση μόνο για ένα παίκτη όταν λέμε σε εργαζόμενους της Νέας Υόρκης πως αν δεν ακολουθούν τους κανόνες, θα απολυθούν», ήταν τα λόγια του προ ημερών. 

Ο Άνταμς ανακοίνωσε την εξαίρεση, η οποία αφορά τους επαγγελματίες αθλητές και καλλιτέχνες, με τον Ίρβινγκ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος, απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς, τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαρτίου (02:30).

 

 

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ, επειδή είναι ανεμβολίαστος, δεν μπορoύσε μέχρι πρότινος να παίζει στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του, καθώς στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός για όλους τους επαγγελματίες αθλητές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις        

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ