Αθλητισμος

Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι: Τα συγκλονιστικά βίντεο για την Ουκρανία

Το ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα κατά Πούτιν και Ρωσίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανό για την Ουκρανία στο Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι
Πανό για την Ουκρανία στο Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι © YouTube

Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι έστειλαν μήνυμα ειρήνης για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι συγκλονιστικές στιγμές και η κατακραυγή για τη ρωσική εισβολή.

Στο παιχνίδι Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League οι συγκλονιστικές εικόνες συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και παράγοντες έγιναν ένα για την Ουκρανία, καλώντας τον Πούτιν και τη Ρωσία να σταματήσει τον πόλεμο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα, που έχουν στην ομάδα τους και τον διεθνή Ουκρανό, Ζιντσένκο, εμφανίστηκαν με σημαίες της Ουκρανίας, αλλά και μπλουζάκια με τα χρώματα της χώρας, που έγραφαν επίσης «Όχι στον Πόλεμο».

Στις κερκίδες οι Βρετανοί φίλαθλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Σημειώνεται ότι η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που ανακοίνωσε επώδυνες κυρώσεις, χρησιμοποιώντας παράλληλα «σκληρή» γλώσσα για τον Πούτιν.

Everton and Man City unite to show support to Ukraine

Το ματς Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι έγινε το Σάββατο (26.02), με τους φιλοξενούμενους να περνούν με 0-1 με γκολ του Φιλ Φόντεν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ