Αθλητισμος

Champions League: Ισόπαλοι 2-2 Μπενφίκα και Άγιαξ

Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του Άμστερνταμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Μπενφίκα με τον Άγιαξ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Μπενφίκα με τον Άγιαξ © EPA

Champions League: Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι - Ξεχώρισε ο Αλέ με ένα αυτογκόλ και ένα τέρμα για τον Άγιαξ.

Στο 2-2 έμειναν Μπενφίκα και Άγιαξ στην χθεσινοβραδινή τους αναμέτρηση στην Πορτογαλία για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

Champions League: Ο Άγιαξ την υπεροχή, η Μπενφίκα την αντίδραση

Στα του αγώνα, ο Άγιαξ από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε στην Μπενφίκα ποιος είναι το φαβορί και μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαζράουι τροφοδότησε τον Τάντιτς και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τον «Αίαντα».

Οκτώ λεπτά αργότερα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Μπενφίκα κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα έστω και με αυτογκόλ, το οποίο σημείωσε ο Αλέ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Αλέ πήρε το «αίμα του πίσω» και στο 29' έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Άγιαξ με ωραία ατομική ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άγιαξ έριξε ταχύτητα και περιορίστηκε συγκριτικά με το πρώτο μέρος, δίνοντας χώρους στη Μπενφίκα που εν τέλει έφτασε ξανά στην ισοφάριση.

Αυτή τη φορά σκόρερ χρίστηκε ο Γιάρεμτσουκ, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-2 με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού για τη ρεβάνς του Άμστερνταμ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ