Αθλητισμος

Champions League: Συνέχεια απόψε στη φάση των «16»

Ακόμα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια σήμερα το βράδυ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Champions League: Με δύο δυνατές αναμετρήσεις σε Ιταλία και Αυστρία συνεχίζεται η φάση των «16».

Συνεχίζεται απόψε το βράδυ η αγωνιστική δράση για τη φάση των «16» του Champions League με δύο εξαιρετικά δυνατές αναμετρήσεις.

Τα περισσότερα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου συγκεντρώνει η αναμέτρηση του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και τη Λίβερπουλ. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ρίχνονται στη «μάχη» με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για την είσοδο στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται φέτος σε λιγότερο καλή κατάσταση συγκριτικά με πέρυσι που θριάμβευσαν σταματώντας την αυτοκρατορία της Γιουβέντους στο Καμπιονάτο αλλά παραμένουν απειλητικοί.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ έχοντας στο ρόστερ της ξανά τους Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα, στο οποίο έφτασαν ως τον τελικό με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τελική οκτάδα του θεσμού.

Να μην την «πάθει» όπως με τη Μπόχουμ η Μπάγερν

Στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο παρονομαστή, τη Μπόχουμ. Η Μπόχουμ σόκαρε τους Βαυαρούς με την «τεσσάρα» του Σαββάτου και η Σάλτσμπουργκ επιθυμεί να ακολουθήσει το παράδειγμά της και από την άλλη η Μπάγερν να μην πέσει ξανά σε ίδια παγίδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις