Αθλητισμος

Red Bull Homerun: Η ώρα του εντυπωσιακού event πλησιάζει

Η χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά με ένα από τα πιο διασκεδαστικά Red Bull events!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_red_bull_homerun_2022.jpg

Red Bull Home Run: Επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον Παρνασσό γεμάτο με αδρεναλίνη και ατέλειωτα battles.

Έπειτα από 8 χρόνια το Red Bull Home Run, η μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση για ερασιτέχνες και pro, επιστρέφει και… πίστεψέ μας δεν θα θες να το χάσεις. Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 14:00, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα μετατραπεί σε ένα από τα πιο fun, πολύχρωμα και γεμάτα αδρεναλίνη battles, skiers VS skiers και snowboarders VS snowboarders.

Σε μια ομαδική εκκίνηση τύπου «Le Mans» χωρίς πέδιλα και σανίδες, οι συμμετέχοντες τρέχουν προς τον εξοπλισμό τους, ο οποίος βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα, και από εκεί καλούνται να βάλουν όλη τους την τεχνική, το ταλέντο, αλλά κυρίως την ταχύτητα για να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών. Οι ταχύτεροι από κάθε κατηγορία, άντρες και γυναίκες, θα αναδειχθούν οι νικητές του Red Bull Homerun. Μήπως τώρα σε ιντριγκάραμε αρκετά; Μπες εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γραφτούν online, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν σίγουρα μια θέση στον αγώνα. Εφόσον, λοιπόν, διασφαλιστεί η ηλεκτρονική εγγραφή θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να έρθουν στον χώρο του σαλέ από τις 09:30 έως τις 11:30 για την επικύρωσή της εγγραφής τους, την παραλαβή αριθμού συμμετοχής, καθώς και chip χρονομέτρησης. Αν δεν προλάβεις να γραφτείς online, την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής από τις 11:30 έως τις 12:30, με σειρά προτεραιότητας, μέχρι την κάλυψη των 250 θέσεων.

Ο αγώνας θα λάβει μέρος στην πίστα Βάκχος (κόκκινη πίστα) του Παρνασσού, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται 45 λεπτά νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης, ώστε να κυλήσει το πρόγραμμα ομαλά. Στις 14:00 ακριβώς ξεκινάει ο αγώνας, με τους skier & snowboarders έτοιμους κατεβαίνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν την πίστα και να καταλήξουν λίγο πριν τη βάση του λιφτ στα 1950μ. όπου και θα βρίσκεται η αψίδα του τερματισμού!*

Ένας ακόμα λόγος να βάλεις τα δυνατά σου!
Ο ταχύτερος και η ταχύτερη skier, καθώς και ο ταχύτερος και η ταχύτερη snowboarder θα βραβευτούν με κορυφαίο εξοπλισμό ski & snowboard αντίστοιχα, ενώ, οι υπόλοιποι 8 νικητές που θα ανέβουν στο βάθρο θα λάβουν μάσκες ski & snowboard. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ακολουθεί ένα μοναδικό après ski party στο σαλέ του Χιονοδρομικού, με πολύ χορό, παγωμένα Red Bull και φανταστική διάθεση – γιατί μετά από έναν τέτοιο αγώνα ποιος δεν θα έχει ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό του; Εδώ μπορείς να δεις τον ειδικό κανονισμό του event.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ