Αθλητισμος

Τεντόγλου: Δεύτερος στην Οστράβα με 8,15μ

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίλτος Τεντόγλου © EUROKINNISSI
Μίλτος Τεντόγλου © EUROKINNISSI

Ο Μίλτος Τεντόγλου στον πρώτο του αγώνα της χρονιάς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μήκος με επίδοση 8,15μ. σε μίτινγκ που διεξήχθη στην Οστράβα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις μήκος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη δεύτερη θέση με 8,15 μ. επίδοση που σημείωσε στην πέμπτη του προσπάθεια και αποτελεί μακράν την καλύτερη εμφάνισή του σε έναρξη σεζόν.

Η πρώτη προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή ήταν άκυρη, ενώ στη δεύτερη προσγειώθηκε στα 7,86. Ακολούθησε μία ακόμα άκυρη στην τρίτη προσπάθεια, ενώ στην τέταρτη προσγειώθηκε στα 8μ. και στην πέμπτη στα 8,15μ και με αυτές τις επιδόσεις ήταν στην πρώτη θέση.

Ωστόσο, στην τελευταία του προσπάθεια ήταν άκυρος, ενώ ο Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) πέταξε στα 8,21μ. κερδίζοντας το χρυσό. Στην τρίτη θέση ήταν ο Αμερικανός ΤζουΒόν Χάρισον (ΗΠΑ) με 7,98μ.

Ο σημερινός ήταν ο πρώτος από τους τέσσερις αγώνες, που θα κάνει ο Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου. Ο άλτης του ΓΣ Κηφισιάς προετοιμάζεται για την κορυφαία διοργάνωση της σεζόν, εκεί όπου θα συμμετάσχει με στόχο το χρυσό μετάλλιο, το πρώτο του στη διοργάνωση.

Ο επόμενος αγώνας του Τεντόγλου θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στην πόλη Μετζ της Γαλλίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ