Αθλητισμος

Μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες στους αγώνες της Super League

Σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόνον ασπρόμαυρες φωτογραφίες σήμερα από τους αγώνες της Super League
Μόνον ασπρόμαυρες φωτογραφίες σήμερα από τους αγώνες της Super League © EUROKINNISSI/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες σήμερα από τους αγώνες της Super League σε ένδειξη πένθους για τον 19χρονο Άλκη.

Το σωματείο των φωτορεπόρτερ σε ένδειξη πένθους και οργής για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε ότι τη σημερινή ημέρα, αυτή την αγωνιστική, όλες οι φωτογραφίες θα είναι ασπρόμαυρες.

Ενός λεπτού σιγή στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Μόνον ασπρόμαυρες φωτογραφίες σήμερα από τους αγώνες της Super League © EUROKINNISSI/LATO KLODIAN


Ο φωτορεπόρτερ και φωτογράφος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τοσίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ως απειροελάχιστη ένδειξη πένθους αλλά και οργής, όλοι οι φωτορεπόρτερ που καλύπτουμε το σημερινό παιχνίδι φωνάζουμε "ΩΣ ΕΔΩ" και θα ανεβάσουμε μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες γιατί το χρώμα εξατμίστηκε. Αλλά σας υπόσχομαι ότι θα το φέρουμε πίσω».

 

 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Στιγμιότυπο από το ΟΦΗ - ΠΑΟ

Ενός λεπτού σιγή στο ΟΦΗ - ΠΑΟ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, οι δικοί του άνθρωποι του τον αποχαιρέτησαν στο Κοιμητήριο της Βέροιας, και δεκάδες άλλοι άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του, ένα σημείωμα, δύο λόγια από καρδιάς, για έναν ακόμα νέο άνθρωπο που έσβησε στα χέρια του μίσους. Στη σκιά του πένθους, η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά.

Λίγα μέτρα από το σημείο που «έφυγε» ο Άλκης, ο αγαπημένος του Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη φονική επίθεση στον Άλκη Καμπάνο

Στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο.

Στο βίντεο φαίνονται επίσης και στιγμιότυπο από την επίθεση στην ομάδα νεαρών στην οποία ήταν ο άτυχος Άλκης και έκανε βόλτα.

Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεοδ. Γαζή και Ν. Πλαστήρα, κοντά στο γήπεδο του Άρη, όπου οι τρεις νεαροί κινούνταν με τα πόδια.

Thestival.gr Η στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ