Αθλητισμος

Ηττήθηκε και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός (video)

Αναστασίου: «Άδικο το αποτέλεσμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74212-149769.jpg

Με 2-1 έχασε ο Παναθηναϊκός από τη βελγική Σταντάρ Λιέγης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Πράσινοι» καλούνται να τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στη διοργάνωση για το «Γιουρόπα Λιγκ». Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ και είχε δύο δοκάρια. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς στο 16’. Ωστόσο, η Σταντάρ Λιέγης με γκολ των Μπομπό στο 36’ και Μποκού στο 41’ «πάγωσαν» τη Λεωφόρο το Απόστολος Νικολαΐδης και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. 

n

Η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League θα γίνει την Παρασκευή με την Παναθηναϊκό να έχει τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών του Γιουρόπα Λιγκ. Το εισιτήριο για την φάση των πλέι οφ έχουν ήδη εξασφαλίσει οι ΠΑΟΚ, Απόλλων Λεμεσού , Ίντερ, Τότεναμ, Βιγιαρεάλ, Τραμπζονσπόρ, Σεντ Ετιέν, Λόκερεν, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μέταλιστ, Μίντιλαντ, Γκλάντμπαχ, Νασιονάλ, Ραπίντ Βιέννης, Τβέντε, Ζυρίχη, Τσβόλε, Ροστόφ.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού ο τεχνικός των «πρασίνων». Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τη Σταντάρ και στα δύο παιχνίδια. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως «το αποτέλεσμα ήταν άδικο για τα παιδιά. Σ’ αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν και για πέντε λεπτά έγιναν κάποια λάθη που δυστυχώς πληρώσαμε. Στα δύο ματς ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς δεν προκριθήκαμε. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, μας βοήθησε πολύ και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα», είπε και κατέληξε: «Είναι άσχημο που δεν βρεθήκαμε στην επόμενη φάση. Το θέλαμε, το πιστέψαμε, αλλά υστερήσαμε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ