Αθλητισμος

Τα νεότερα για τον Οσμάν Κουλιμπαλί - Τι είπε η σύζυγός του

Σταμάτησε η καρδιά του - Η στιγμή που καταρρέει στο γήπεδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οσμάν Κουλιμπαλί
Οσμάν Κουλιμπαλί © EUROKINISSI/KOSTAS VILLA

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο, όταν σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του σε αγώνα στο Κατάρ.

Σε σταθερή κατάσταση είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Οσμάν Κουλιμπαλί, η καρδιά του οποίου σταμάτησε κατά τη διάρκεια αγώνα στο Κατάρ. Η σύζυγος του Κουλιμπαλί μίλησε για τον άνδρα της και την κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανακτά σταδιακά τις αισθήσεις του. Η σύζυγος του Κουλιμπαλί ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξη και τις ευχές.

«Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Ανακτά σταδιακά τις αισθήσεις του. Είναι σε καλά χέρια. Ευχαριστούμε τον Θεό και τον γιατρό που έσωσε τη ζωή του άνδρα μου. Ευχαριστώ όλο το σταφ και την ομάδα της Αλ Γουάκρα. Εκτιμώ πολύ όλα όσα κάνατε για μας. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε».

Η στιγμή που κατέρρευσε ο Κουλιμπαλί στο γήπεδο - Το βίντεο στa social media

Ο Κουλιμπαλί κατέρρευσε στον αγώνα της Αλ Γουάκρα κόντρα στην Αλ Ραγιάν για το πρωτάθλημα του Κατάρ.

Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά για λίγα δευτερόλεπτα και χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη για να επανέλθει. Ο 33χρονος αμυντικός ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ