Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από την Άντβερπ για το Europa League

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση του ομίλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos-antberp.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχασε από Άντβερπ στο Βέλγιο για το Europa League, παρέμεινε στη δεύτερη θέση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Δευτέρας.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αντβέρπ στην Αμβέρσα στην τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Europa League. Μετά το 1-1 ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο Βέλγιο σημείωσε στο 7ο λεπτό με σουτ ο Μπαλικισά. Μοναδικός διασωθείς για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ ήταν ο Βατσλίκ, ο οποίος έκανε αρκετές επεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα.

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στη φάση των νοκ άουτ του Europa League.

Αντβέρπ (Μπράιαν Ρίσκε): Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ (57' λ. τρ. Ενχελς), Ντε Λετ (58' Κουίρινεν), Ντουόμο, Γκέρκενς, Βερστράτ, Μπαλικισά (88' Γιουσούφ), Μπένσον (73' Σαμάτα), Έγκεσταϊν (73' Φρέι).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (66' Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46' Αγκιμπού Καμαρά), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60' Βρουσάι), Ρόνι Λόπες (46' Μασούρας), Τικίνιο (46' Αραμπί).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ