Αθλητισμος

ΠΑΟΚ - Άρης: Διεκόπη το ντέρμπι μετά από εισβολή οπαδών

Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης διεκόπη στην Τούμπα, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Με ποια τιμωρία κινδυνεύει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (Super League) σημειώθηκε διακοπή, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων πραγματοποιήσαν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα. Το παιχνίδι διεκόπη στο 92ο λεπτό.

Οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες, καπνογόνα και κροτίδες. Δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Άρη κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης διεκόπη με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1. Το γκολ για τον Άρη σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαντσίνι. Τελικά το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη συνεχίστηκε, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποχώρησαν από τις κερκίδες.

ΠΑΟΚ - Άρης: Η εισβολή των οπαδών στην Τούμπα σε εικόνες

© EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

© EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

© EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

© EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ποια τιμωρία μπορεί να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ θα δικαστεί για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται με βιαιοπραγίες και φθορές. Με βάση τα όσα προβλέπονται στον κανονισμό για τα επεισόδια, κινδυνεύει με:

  • 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και
  • πρόστιμο από 50 έως 250.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον, επίσης, εστιάζεται στο τι θα περιέχει η έκθεση του παρατηρητή αλλά και αυτή της αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις