Αθλητισμος

Τεράστια νίκη-πρόκριση για τον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε

Με 1-0

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τεράστια νίκη-πρόκριση για τον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε
Τεράστια νίκη-πρόκριση για τον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε © Eurokinissi

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός αφού επικράτησε με 1-0 της Φενερμπαχτσέ, «σφραγίζοντας» με αυτόν τον τρόπο την πρόκρισή του στους «32» του Europa League.

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-0 της Φενέρμπαχτσε στο «Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες περιορίστηκαν στα ανασταλτικά τους καθήκοντα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους Τούρκους να πιέζουν και να προσπαθούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα από τους φιλοξενούμενους.

Στο 90ο λεπτό, ήρθε η «λύτρωση» για τον Ολυμπιακό όταν ο Ρέαμπτσιουκ έκανε γύρισμα από αριστερά και ο Τικίνιο με καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος (24' Μπα), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (46' Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Μασούρας (68' Βαλμπουενά), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (46' Λόπες) - Αραμπί (81' Τικίνιο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Οζέρ, Οσάγι, Σάμουελ, Τίσεραντ, Κιμ, Νόβακ (78' Σάλαϊ), Μερτ Χακάν (90' Γκιουμούσκαγια), Σόσα, Ζάιτς (65' Μάιερ), Ιρφάν Καχβετσί (65' Πέλκας), Μπερίσα, Ρόσι (78' Καντίογλου).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ