Αθλητισμος

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 76-81: Διπλό μέσα στο ΣΕΦ οι «πράσινοι»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μεγάλος πρωταγωνιστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-81
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-81 © EUROKINNISSI

Stoiximan Basket League, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 76-81: Μεγάλο διπλό μέσα στο ΣΕΦ για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός με μεγάλη ανατροπή κατάφερε να φύγει νικητής από το ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 81-76, για την όγδοη αγωνιστική της Basket League.

Η διακύμανση του σκορ ήταν εντυπωσιακή, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν στην 3η περίοδο πως θα πάρουν το αποτέλεσμα, ωστόσο οι «πράσινοι» έκαναν ένα εντυπωσιακό come back στο 4ο και τελευταίο 10λεπτο, με μπροστάρη τον Νέντοβιτς, γυρίζοντας το ματς υπέρ τους.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρέθηκε πίσω ακόμα και με 14 πόντους, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη βρήκαν τον τρόπο να το ανατρέψουν χάρη στον επιθετικό οίστρο του απίστευτου Νέντοβιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους με 8/12 εντός παιδιάς.

Ο Παναθηναϊκός με 7/10 τρίποντα στην τελευταία περίοδο έπιασε κορυφή στη βαθμολογία υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό την πρώτη εντός Ελλάδας ήττα του.

Σε rotation έξι επτά παικτών πήγε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Λαρεντζάκη, Μάρτιν, Πρίντεζη, ΜακΚίσικ, περισσότερο άνοιξε το δικό του ο Δημήτρης Πρίφτης που είχε μόλις οκτώ λάθη από τους παίκτες του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ