Αθλητισμος

Διεθνή ΜΜΕ για Τσιτσιπά: Δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο

Σύμφωνα με το Sky Sport

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport o 23χρονος τενίστας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα στον αγκώνα.

Δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπως αναφέρει ρεπορτάζ διεθνών Μέσων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport, o 23χρονος τενίστας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τον Τσιτσιπά, όταν και στο Masters στο Παρίσι είχε εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Αλεξέι Ποπίριν.

Να θυμίσουμε ακόμα πως στο ATP Finals έπαιξε μόνο τον πρώτο του αγώνα με τον Αντρέι Ρούμπλεφ (4-6, 4-6), μια μέρα μετά διέκοψε την προπόνησή του και τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του πριν από τον δεύτερο αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Sport, ο Στέφανος επισκέφτηκε μετά από το τουρνουά τον γιατρό που είχε αναλάβει και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα. Εκείνος φέρεται να τον ενημέρωσε πως δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις