Αθλητισμος

Ο προπονητής της Βέρντερ ερευνάται για πλαστό πιστοποιητικό

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος και η ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης κατηγορείται για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού
Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης κατηγορείται για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού © EPA

Ο Γερμανός προπονητής Μάρκους Άνφανγκ της Βέρντερ Βρέμης κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Κατηγορίες για κατοχή πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού αντιμετωπίζει ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Άνφανγκ.

 

Από την πλευρά του, ο Άνφανγκ αρνείται κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται και ισχυρίζεται ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και δεν χρησιμοποιεί πλαστό πιστοποιητικό.

«Έχω κάνει κανονικά και τις δύο δόσεις και έχω τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα στο βιβλιάριό μου. Πήγα στο φαρμακείο να εκδώσω το πιστοποιητικό όπως όλοι», τόνισε ο Άνφανγκ. Η διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης τόνισε πως θα αφήσει τις αρχές να κάνουν την έρευνά τους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως όταν ανέλαβε τη Βέρντερ το καλοκαίρι είχε πει ότι δεν είναι εμβολιασμένος. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως ήταν πλήρως εμβολιασμένος, σημειώνοντας όμως ότι «ο καθένας μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του».

Ο εισαγγελέας της Βρέμης ανακοίνωσε πως έχει κινηθεί διαδικασία εναντίον του, ενώ ανάλογες κινήσεις ετοιμάζει και το υγειονομικό τμήμα της πόλης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ