Αθλητισμος

Το Staples Center αλλάζει όνομα και γίνεται... Cryptoarena

Έναντι 700 εκατομμυρίων δολαρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Staples Center αλλάζει όνομα για 700 εκατομμύρια δολάρια
Το Staples Center © GettyImages/IdealImage

Το Staples Center αλλάζει χορηγό κι όνομα καθώς εταιρεία κρυπτονομίσματος αγόρασε τα δικαιώματα με συμφωνία μαμούθ ύψους… 700 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Staples Center στο Λος Άντζελες, έδρα των ομάδων του NBA Λέικερς, Κλίπερς, Σπαρκς στο WNBA και των Κινγκς στο χόκεϊ, θα αλλάξει το όνομα της κι από τα φετινά Χριστούγεννα και για τα επόμενα 20 χρόνια θα αποκαλείται crypto.com Arena.

Η πλατφόρμα συμφώνησε να πληρώσει περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια στην AEG, την εταιρεία που κατέχει το Staples Center, για να αποκτήσει τα δικαιώματα ονομασίας για τα επόμενα 20 χρόνια, ανέφεραν οι Financial Times.

Η αλλαγή επωνυμίας θα τεθεί σε ισχύ την ημέρα των Χριστουγέννων, με τη φυσική σήμανση να αναμένεται να αλλάξει έως τον Ιούνιο του 2022. Το τελευταίο παιχνίδι στο εμβληματικό γήπεδο του Λος Άντζελες κάτω από την ονομασία Staples Center, θα γίνει δύο μέρες νωρίτερα, στις 23 Δεκεμβρίου και πάλι με τους Λέικερς παρόντες.

Ο Κρις Μάρζαλεκ,  διευθύνων σύμβουλος του Crypto.com, ερωτηθείς εάν η εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει κρυπτονομίσματα για να πληρώσει την AEG για τα δικαιώματα ονομασίας, απάντησε:

«Όχι, δεν θα το κάνουμε, είναι απλώς μια απλή συμφωνία μετρητών». Και πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρξει κάποια αρχική αντίσταση στην ιδέα της αλλαγής του ονόματος, νομίζω ότι είναι απολύτως φυσικό. Αλλά είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα και να τους δείξουμε ότι αυτή είναι μια αλλαγή προς το καλύτερο και για να βοηθήσουμε να χτιστεί ένα καλύτερο μέλλον για το Λος Άντζελες και για τους οπαδούς».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ