Αθλητισμος

Διαιτητής σώζει τη ζωή ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα (βίντεο)

Σε αγώνα τοπικού στην Αιτωλοακαρνανία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κώστας Τσοπλάκος, διαιτητής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, έσωσε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννη Αριστόπουλο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος έσωσε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννη Αριστόπουλο, στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μεσολογγίου, του οποίου γύρισε η γλώσσα.

Ο αγώνας του Αστέρα Καμαρούλας με την ΑΕ Μεσολογγίου για την Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στο 50', όταν ξαφνικά ο παίκτης των γηπεδούχων, Γιάννης Αριστόπουλος πέφτει στον αγωνιστικό χώρο καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για την ζωή σε αυτόν που θα του συμβεί.

Πριν προλάβει όμως το πρόβλημα για τον ποδοσφαιριστή να γίνει μεγάλο, υπήρξε η σωτήρια όπως αποδείχθηκε παρέμβαση του Κώστα Τσοπλάκου, του διαιτητή της αναμέτρησης. Ο «άρχοντας του αγώνα» έσπευσε και άνοιξε το στόμα του Αριστόπουλου, ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση της γιατρού με αποτέλεσμα ο άτυχος παίκτης να γίνει εξαιρετικά τυχερός, καθώς όχι μόνο ξεπέρασε αυτόν τον σοβαρό κίνδυνο, αλλά βρήκε και άμεσα τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ