Αθλητισμος

Διαιτητής σώζει τη ζωή ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα (βίντεο)

Σε αγώνα τοπικού στην Αιτωλοακαρνανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιτωλοακαρνανία: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή
Ο διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή © agrinionews

Ο Κώστας Τσοπλάκος, διαιτητής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, έσωσε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννη Αριστόπουλο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος έσωσε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννη Αριστόπουλο, στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μεσολογγίου, του οποίου γύρισε η γλώσσα.

Ο αγώνας του Αστέρα Καμαρούλας με την ΑΕ Μεσολογγίου για την Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στο 50', όταν ξαφνικά ο παίκτης των γηπεδούχων, Γιάννης Αριστόπουλος πέφτει στον αγωνιστικό χώρο καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για την ζωή σε αυτόν που θα του συμβεί.

Πριν προλάβει όμως το πρόβλημα για τον ποδοσφαιριστή να γίνει μεγάλο, υπήρξε η σωτήρια όπως αποδείχθηκε παρέμβαση του Κώστα Τσοπλάκου, του διαιτητή της αναμέτρησης. Ο «άρχοντας του αγώνα» έσπευσε και άνοιξε το στόμα του Αριστόπουλου, ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση της γιατρού με αποτέλεσμα ο άτυχος παίκτης να γίνει εξαιρετικά τυχερός, καθώς όχι μόνο ξεπέρασε αυτόν τον σοβαρό κίνδυνο, αλλά βρήκε και άμεσα τις αισθήσεις του.

O ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ ΕΠΕΝΈΒΗ ΣΩΤΗΡΊΑ ΣΕ ΠΑΊΚΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ