Αθλητισμος

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1: Νίκησε και παρέμεινε στην κορυφή

Καμαρά και Μασούρας τα γκολ για τους νικητές - Ο Μουργκ μείωσε για τον ΠΑΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1: Νίκη για τους γηπεδούχους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - Μόνος πρώτος ο ΟΣΦΠ.

Μόνος πρώτος έμεινε στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός, και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο Φάληρο στην «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στης Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ και πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε 9 λεπτά, με τον Καμαρά και τον Μασούρα. 

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Η ομάδα του Λουτσέσκου μείσωσε στο 81΄ με τον Μουργκ, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Μετά από τρεις εκτός έδρας νίκες η ομάδα του Λουτσέσκου γνώρισε την πρώτη ήττα μακριά από την Τούμπα και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, μένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83΄ Κούντε), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (59΄ Τικίνιο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (60΄ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59΄ Μιτρίτσα – 79΄ Μουργκ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59΄ Σβιντέρσκι)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις