Αθλητισμος

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκη μέσα στο «Καμπ Νου» η «βασίλισσα»

Και κορυφή στη βαθμολογία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Clαsico»: Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 2-1 την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «Clαsico» και μάλιστα μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Με τa γκολ του Νταβίντ Αλάμπα στο 32ο λεπτό και του Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-1, μέσα στο «Καμπ Νου», για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Η Μπαρτσελόνα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αγουέρο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων χωρίς να μπορέσει να επιστρέψει στο ματς.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν παρουσιάστηκε ξανά με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και η σημερινή ήττα ίσως αποτελέσει το τελευταίο ματς του Ολλανδού στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Η η «βασίλισσα» όχι απλά πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου, αλλά με αυτούς τους τρεις βαθμούς, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Μινγκέθα (46' Φιλίπε Κοουτίνιο), Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Τζόρντι Άλμπα - Γκάβι (84’ Λ. Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ (77’ Σέρτζι Ρομπέρτο) - Ντεστ, Φατί (73’ Αγουέρο), Ντεπάι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά - Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί - Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος - Ροντρίγκο (71’ Βαλβέρδε - 90’+1’ λ. τρ. Καρβαχάλ), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (87' Ασένσιο).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις