Αθλητισμος

Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες

Ο Αργεντίνος φτάνει στα άκρα και απειλεί τη σύζυγο και ατζέντη του για να σώσει τον γάμο του

Γιάννης Μπελεσιώτης
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η περιπέτεια του Μάουρο Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρεζ, δείχνει να τερματίζει τη σχέση του με τη Γουάντα Νάρα και κάνει αβέβαιο το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η ιστορία του χωρισμού της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι, έχει γεμίσει με τίτλους όλα τα αθλητικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο φαινόταν να τα πηγαίνει καλά στην προσωπική ζωή, ξαφνικά εμφανίζεται να παίρνει διαζύγιο. Ως εδώ, όλα φαίνονται απλά. Όμως, η δημοφιλής παρουσιάστρια από την Αργεντινή, παραμένει μέχρι και σήμερα ατζέντης του Ικάρντι με τον ίδιο να απειλεί να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να ζημειωθεί οικονομικά εκείνη.

Η προσωπική τους ιστορία ξεκινά 11 χρόνια πριν, όταν ένας νέος ελπιδοφόρος σέντερ φορ από την Αργεντινή φτάνει στην Ιταλία και τη Σαμπντόρια. Ο Μάουρο Ικάρντι υπογράφει στην ομάδα της Γένοβα ερχόμενος από την ακαδημία της Μπαρτσέλονα. Εκεί βρίσκει τον έτερο Αργεντίνο Μάξι Λόπεζ και γίνονται καλοί φίλοι. Ο Ικάρντι περνάει πολύ χρόνο με την οικογένεια Λόπεζ ενώ αρκετές φορές μένει και σπίτι τους. Ο Μάξι έχει πάρει υπό την προστασία του τον Ικάρντι σαν μεγαλύτερος. Εκείνος έρχεται πιο κοντά με την σύζυγο του Λόπεζ, Γουάντα Νάρα και ξεκινάνε μία σχέση που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του παγκόσμιου αθλητισμού, τερματίζοντας και τη φιλία ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο Ικάρντι μετά την προδοσία στον φίλο του, θεωρείται persona non grata στην Αργεντινή και δεν παίζει στην εθνική μέχρι και πρόσφατα. Με τη Γουάντα Νάρα παντρέυτηκαν το 2014 σε μία μικρή τελετή στο Μπουένος Άιρες και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες. 

Από τότε πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι. Ο Ικάρντι θεωρείται ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αγωνιζόμενος σε μία ομάδα αστέρων όπως η Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Η Νάρα εκπροσωπεί τον σύζυγό της σαν ατζέντης και είναι εκείνη που τον συμβουλεύει για τις επόμενες επαγγελματικές του επιλογές. Το περασμένο Σαββατοκύριακο το 34χρονο μοντέλο από την Αργεντινή έβαλε φωτιά με ένα ένα story της στο Instagram στο οποίο έγραφε «ακόμα μία οικογένεια που διαλύεις για μία σκύλα». Μαζί με αυτό, έκανε unfollow τον Ικάρντι από την εφαρμογή. Μπορεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην υπήρχε κάτι ξεκάθαρο για το τι συμβαίνει, όμως όλα τα στοιχεία έδειχναν προς την κατεύθυνση της ρήξης στη σχέση τους.

© Instagram/ Wanda Icardi

Το τοπίο ξεκαθάρισε λίγες ώρες αργότερα. Η Γουάντα Νάρα ανέβασε μια φωτογραφία με την παλάμη της και έγραψε πως το χέρι της δείχνει καλύτερο χωρίς δαχτυλίδι. Στο μεσοδιάστημα ο επιθετικός της ομαδάς του Παρισίου προσπάθησε να θολώσει κάπως τα νερά ανεβάζοντας ένα story και μία δημοσίευση στο Instagram με τους δύο τους αγκαλιασμένους. Όλοι φαντάστηκαν τότε πως ίσως οι δύο τους τα βρήκαν, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

Μαζί με τον Ικάρντι, η Νάρα πραγματοποίησε ένα ακόμα unfollow από το προφίλ της στην εφαρμογή του Instagram. Αυτό αφορά την 29χρονη ηθοποιό Τσίνα Σουάρεζ, η οποία φημολογείται πως ήταν η αιτία χωρισμού του ζευγαριού. Η Τσίνα αμέσως διατύπωσε πως δεν συνέβη απολύτως τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον αργεντίνο στράικερ, λέγοντας μάλιστα πως δεν έχει ιδέα πως ξεκίνησε όλο αυτό. Τις τελευταίες ώρες όμως, κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες με συνομιλίες ανάμεσα στους δύο, κάνοντας το συμβάν από το πρώτα θέματα στην Αργεντινή και τον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)

 

Μέχρι στιγμής όλα όσα έγιναν ανάμεσα στον Μάουρο Ικάρντι και την Γουάντα Νάρα, φαινόταν πως ακουμπούν αποκλειστικά την κατηγορία του gossip. Πλέον αυτή η ιστορία άρχισε να παίζει ρόλο και στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος με όσα μέσα διαθέτει, προσπαθεί να σώσει τον γάμο του. Ο Αργεντίνος μάλιστα απείχε από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του, εν΄όψει και του αγώνα με τη Λειψία για την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, επιθυμεί να σπάσει το συμβόλαιό του με την παριζιάνικη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα ζημιωθεί οικονομικά τόσο εκείνος όσο και η Νάρα, αφού δεν θα τηρηθούν οι ρήτρες που έχουν υπογραφεί. Το συμβόλαιο του Ικάρντι λήγει το 2024 και αναμένεται με ενδιαφέρον ποιο θα είναι το μέλλον του. Ο προπονητής του, Μαουρίσιο Ποκετίνο, κάλυψε πάντως τον παίκτη του λέγοντας πως έλειπε για οικογενειακούς λόγους όμως θα είναι διαθέσιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Παρί.

Το τι κάνει βέβαια πλέον ο μέχρι πρότινος σύντροφός της, δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τη Γουάντα Νάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα μέσα αλλά και τα stories της ίδιας στο Instagram, βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο με τα παιδιά της σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Στο παρελθόν είχε αναφέρει πως δεν ήθελε να μετακομίσει στο Παρίσι το 2019, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν φαινόταν η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του Ικάρντι. Πλέον είναι ελεύθερη να χαράξει διαφορετική επαγγελματική πορεία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Όλα δείχνουν πως ο χωρισμός της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι έχει πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί, όμως το σίγουρο είναι πως σε κάποιο προάστιο του Μπουένος Άιρες ο Μάξι Λόπεζ διαβάζει τα νέα και χαμογελάει πονηρά.