Αθλητισμος

Υπέρ των εμβολιασμών στο NBA o Μάικλ Τζόρνταν

«Πιστεύω στην επιστήμη» τονίζει ο «Air»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Μάικλ Τζόρνταν δήλωσε ότι πιστεύει ακράδαντα στην επιστήμη και υποστηρίζει πλήρως την στάση του ΝΒΑ αναφορικά με τους εμβολιασμούς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο θρύλος του NBA Μάικλ Τζόρνταν, μιλώντας πια με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Χόρνετς, δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με όσα έχουν αποφασιστεί αναφορικά με τους εμβολιασμούς

«Συμφωνώ με την λίγκα», είπε ο Τζόρνταν στο NBC και συνέχισε: «Πιστεύω ακράδαντα στην επιστήμη και ελπίζω ότι όλοι θα τηρήσουν τους κανόνες του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι μόλις συμφωνήσουν όλοι, θα είμαστε καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Οι διοργανωτές του ΝΒΑ, έχουν πει ότι οι μη εμβολιασμένοι παίκτες πρέπει να συμμορφώνονται με μια μακρά λίστα περιορισμών για να παίζουν σε παιχνίδια και να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, όπως η προπόνηση. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το 95% των παικτών είχαν εμβολιαστεί με τουλάχιστον την πρώτη δόση, αλλά ορισμένοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Καϊρί Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς, δεν είχαν ξεκαθαρίσει δημόσια εάν έχουν εμβολιαστεί.

Κληθείς επίσης να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Μπούμπα Ουάλας έγραψε ιστορία στον αγώνα του NASCAR στην πίστα της Ταλαντέγκα, κατακτώντας την πρώτη νίκη της καριέρας του και πρώτη της ομάδας της οποίας είναι ο συνιδιοκτήτης, ο Air είπε «Στο Nascar είναι γνωστό ότι υπάρχει ρατσισμός. Η νίκη του Μπούμπα έδειξε ότι μπορούμε να πετύχουμε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ