Αθλητισμος

Νίκος Τσουμάνης: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Τι έδειξαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Τσουμάνης: Ο θάνατός του δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια
Νίκος Τσουμάνης © EUROKINNISSI/MOTION TEAM

Νίκος Τσουμάνης: Ο θάνατός του ποδοσφαιριστή δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, ο θάνατος του 31 ετών ποδοσφαιριστή ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tie wrap.

Νίκος Τσουμάνης: Τα σημάδια κατάθλιψης

Μαρτυρίες του στενού του κύκλου, σύμφωνα με το thesstoday.gr  έκαναν λόγο για σημάδια κατάθλιψης που παρουσίαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Για το λόγο αυτό, οι ελληνικές αρχές εξέταζαν από την πρώτη στιγμή το σενάριο της αυτοκτονίας.

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ © EUROKINNISSI

Τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή στην κοπέλα του

Ο φίλος του Νίκου Τσουμάνη και εργοδότης της συντρόφου του, Σταύρος Ραλλάκης, μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέφερε τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή στη φίλη του.

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό», τόνισε ο Σταύρος Ραλλάκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Περιέγραψε στη συνέχεια ότι η σύντροφός του τον έψαχνε από τη Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα περνούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε.

«Η κοπέλα του τον αναζητούσε. 8 το απόγευμα που έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

ThessToday.gr - Μαρτυρία για τον Νίκο Τσουμάνη

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ