Αθλητισμος

Ο ανεμβολίαστος Γουίγκινς ήθελε εξαίρεση για θρησκευτικούς λόγους

Είναι γιος του παλιού άσσου Μίτσελ Γουίγκινς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O μπασκετμπολίστας Άντριου Γουίγκινς
O μπασκετμπολίστας Άντριου Γουίγκινς ©Getty Images

Ο Άντριου Γουίγκινς ζήτησε να μείνει ανεμβολίαστος κατ' εξαίρεση για θρησκευτικούς λόγους προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στους εντός έδρας των Γουόριορς.

Η επιλογή του μπασκετμπολίστα Άντριου Γουίγκινς να μην εμβολιαστεί μέχρι να γίνει υποχρεωτικό έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο τόσο στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λόγω των κανόνων για τον κορωνοϊό που ισχύουν στην Καλιφόρνια αλλά και στο NBA

Ο Καναδός γκαρντ/φόργουορντ ζήτησε από το ΝΒΑ να μπορέσει να μείνει ανεμβολίαστος για τον κορωνοϊό κατ' εξαίρεση για θρησκευτικούς λόγους προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στους εντός έδρας αγώνες του Γκόλντεν Στέιτ, με την λίγκα ωστόσο να αρνείται το αίτημά του διότι κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε σύγκρουση με την πολιτειακή νομοθεσία. 

Το ΝΒΑ δεν υποχρεώνει τους παίκτες να εμβολιαστούν κάτι που δεν ισχύει όμως και με την πόλη του Σαν Φρανσίσκο και την πολιτεία της Καλιφόρνια όπου οι κανόνες επιβάλλουν τον εμβολιασμό προκειμένου να εισέλθει κάποιος (είτε παίκτης, είτε θεατής), στην αρένα.

Σύμφωνα με την San Francisco Chronicle, η ομάδα πλέον δεν μπορεί να είναι βέβαιη για την διαθεσιμότητα του Γουίγκινς εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καθώς σύμφωνα με όσα ισχύουν έως τώρα, για να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τους παίκτες, με τον Γουίγκινς να έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί, τουλάχιστον για την ώρα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ