Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου

Η μεγάλη συνέντευξη του Greek Freak

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους γονείς του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους γονείς του © EUROKINNISSI/ACTION IMAGES

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd, για να έχω τον πατέρα μου».

Στην απώλεια του πατέρα του αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής του ΝΒΑ σε ερώτηση για το τι ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει για τον πατέρα του, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη λέγοντας: 

«Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω! Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».

Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου»

Παράληλλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο  αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη.

«Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ. Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του. Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε. Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ. Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης, Παπαλουκάς και Διαμαντίδης. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω. Τον σέβομαι. Θα μπορούσε να είναι πατέρας μου. Τον σέβομαι για ό,τι έχει κάνει στο μπάσκετ, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Ήμουν τρομερά αγχωμένος όμως ένιωσα πολύ άνετα δίπλα του. Με βοήθησε πολύ. Μου είπε όποτε χρειαστώ να τον πάρω τηλέφωνο. Σίγουρα θα τον χρειαστώ και θα τον πάρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.

Αντετοκούνμπο: Μακάρι να μαι καλά, να παίξω στο Ευρωμπάσκετ του 2022

Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2022.

«Εγώ μακάρι να μαι καλά, να παίξω στο Ευρωμπάσκετ του 2022, θέλω πάρα πολύ να το καταφέρω. Θα δούμε ποιο είναι το πλάνο του Θεού αν θα καταφέρω να παίξω, αλλά πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα. Βλέπω πολλά παιδιά που είναι όλοι έτοιμοι και έχουν βελτιωθεί. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, 15 μέρες να γίνουμε ένα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ