Αθλητισμος

Τεντόγλου - Καραλής: Το βίντεο με προβλέψεις τους πριν το Τόκιο

Απολαυστικοί οι δύο αθλητές απαντούν σε ερωτήσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η διαφορετική «συνέντευξη» που πήρε ο Εμανουήλ Καραλής από τον Μίλτο Τεντόγλου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Το άλμα στα 8.41 στο μήκος ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την 4η θέση με άλμα στα 5.80 μ.

Πριν από το ταξίδι στο Τόκιο οι δύο αθλητές είχαν μιλήσει στην κάμερα για τους στόχους τους, τον ελεύθερο χρόνο τους, τα ινδάλματά τους και το αγαπημένο τους φαγητό μεταξύ άλλων. Χαλαροί και ευδιάθετοι απάντησαν στις ερωτήσεις, που έκανε έχοντας τον ρόλο του «δημοσιογράφου» ο Εμμανουήλ Καραλής.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα, ο «Μανόλο» δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube το βίντεο, το οποίο έγινε viral.

«Αυτό το βίντεο είναι πριν φύγουμε για το Ολυμπιακό χωριό με τον Μιλτο Τεντογλου τον φίλο μου και χρυσό ολυμπιονίκη! Ποιος θα φαντάζονταν πως και οι 2 θα Υπέρ-πετυχαίναμε τους στόχους μας μετά από αυτό το βίντεο…», έγραψε ο Καραλής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε πει ότι θα ήταν ικανοποιημένος με ένα οποιοδήποτε μετάλλιο, ενώ ο «Μανόλο» αν έκανε ατομικό ρεκόρ στα 5.80μ. και έμπαινε στην οκτάδα. Και οι δύο έπεσαν μέσα...

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις