Αθλητισμος

Europa League: Ο ΠΑΟΚ πέρασε την Μποέμιανς και μπήκε στα πλέι οφ

Επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με 2-0

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok-europa-league.jpg
© EUROKINISSI/MOTION TEAM

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Μποέμιανς με 2-0 στην Τούμπα και πέρασε στα πλέι οφ του Εuropa Conference League και στοχεύει σε πρόκριση σε όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ «τσέκαρε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa Conference League, καθώς κέρδισε με 2-0 την Μποέμιανς στην Τούμπα. Σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ιρλανδία, ο ΠΑΟΚ πέρασε στα πλέι οφ της διοργάνωσης και διεκδικεί την πρόκρισή του σε όμιλο.

Το πρώτο γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον αγώνα κόντρα στην Μποέμιανς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Εuropa Conference League  σημείωσε στο 4' με κεφαλιά ο Σβαμπ, αξιοποιώντας σέντρα του Μπίσεσβαρ. Στο 28ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0 μετά την κάθετη μπαλιά του Ελ Καντουρί.

ΠΑΟΚ-Μποέμιανς 2-0

Γκολ: 4' Σβαμπ (ΠΑΟΚ), 28' Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ), Εσίτι (ΠΑΟΚ)

Δοκάρια: 34' Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Ροντρίγκο (85' Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια - Κούρτιτς (74' Εσίτι), Σβαμπ - Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Ελ Καντουρί - Ολιβέιρα (74' Σφιντέρσκι).

Μποέμιανς (Κιθ Λονγκ): Tάλμποτ, Μπρεσλίν, Φίνερτι, Κόρνγουολ, Λάιονς (86' Φίλι), Μπάκλεϊ, Μπαρτ, Τίρνι (78' Λέβινγκστον), Ντεβόι, Κόουτ (62' Γουόρντ), Κέλι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ