Αθλητισμος

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Ολυμπιακό από την Λουντογκόρετς

Στοίχισε η αποβολή του Μπα για τους Ερυθρόλευκους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βαλμπουενά μοιραίος για τον Ολυμπιακό
Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς © EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Champions League: Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την βουλγάρικη Λουντογκόρετς και γνώρισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη συνέχεια του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς και αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Εμβιλά, δεν πήρε την πρόκριση για τα Playoffs του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στο Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας για να προκριθεί στους ομίλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και είδε το 0-1 της ανάπαυλας να ανατρέπεται πολύ γρήγορα με αυτογκόλ του Σεμέδο στο 48' και εύστοχο πέναλτι του Σωτηρίου στο 56', μετά από κακό μαρκάρισμα του Ανδρούτσου.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν έντεκα λεπτά αργότερα με πέναλτι του Ελ Αραμπί. 

Αποβολή και αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Ολυμπιακό

Λίγο πριν από το τέλος του ενενηντάλεπτου, ο Ολυμπιακός έμεινε και με 10 παίκτες καθώς ο Μπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η παράταση πέρασε με την ελληνική ομάδα να αμύνεται. Στη διαδικασία των πέναλτι όμως, οι Βούλγαροι ήταν πιο ψύχραιμοι και με 4-1 προκρίθηκαν. Άστοχοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Βαλμπουενά και Χασάν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ