- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεϊμάρ: «Παρά λίγο θα ήμουν τώρα παράλυτος»
Περήφανος για τη Βραζιλία, στηρίζει την Αργεντινή στον τελικό
Ο σταρ της εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι το φάουλ που τον έβγαλε νοκ άουτ από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν τόσο σοβαρό που κινδύνευσε με παράλυση. Ο Νεϊμάρ νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στη μέση από το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κολομβιανού αμυντικού Χουάν Καμίλο Σούνιγκα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής δήλωσε ότι ο Σούνιγκα του ζήτησε συγγνώμη. «Δέχομαι τη συγγνώμη του, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το μαρκάρισμα του ήταν αντιαθλητικό. Δεν ξέρω αν είχε πρόθεση να με χτυπήσει. Ευχαριστώ το θεό, διότι αν ήταν λίγα εκατοστά πιο κάτω το χτύπημα σήμερα θα ήμουν παράλυτος».
Ο Νεϊμάρ τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος ως Βραζιλιάνος παρά το διασυρμό της ομάδας του από την εθνική Γερμανίας. «Δεν ντρέπομαι που είμαι Βραζιλιάνος. Δεν ντρέπομαι που ανήκω σε αυτήν την εθνική. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Στο 6 – 0, στο 7 – 0 συνέχισαν να τρέχουν, να αγωνίζονται και να προσπαθούν. Τα έχει αυτά ο αθλητισμός».
Αναφερόμενος στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ο Βραζιλιάνος επιθετικός ευχήθηκε να στεφθούν πρωταθλητές κόσμου ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή. «Η ιστορία του Μέσι στο ποδόσφαιρο είναι τόσο σημαντική. Έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια και θα είμαι μαζί του στον τελικό» είπε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε: «Είναι φίλος μου, συμπαίκτης μου και του εύχομαι τα καλύτερα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα προφίλ των 4 χωρών, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Διετής η διάρκεια του συμβολαίου που πρότεινε στον Σέρβο το «τριφύλλι»
Η ανάρτησή του στα social media
Πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ
Διέρρευσε από εταιρεία ένδυσης
Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της GBL
Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων στα Ιωάννινα
Ο άσος της Βαλένθια επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και στο ισπανικό πρωτάθλημα
Mετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια
Μία από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία τoυ βρετανικού ποδοσφαίρου
O ποδοσφαιριστής πέθανε σε ηλικία 33 ετών
Mίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες
Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνάντησε την Σελίν Ντέπτ και τον σύντροφό της, Μισέλ Καλεμπό
Το παράδοξο του Τζέρεμι Σόχαν
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
«Με το Proto Runner θα έκανα κάτω από 2:30 στον Μαραθώνιο», είπε στην AV η Μαρία Πολύζου
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.