Αθλητισμος

Γκιώνης - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τον αγώνα του

Η αιχμηρή ανάρτηση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ ο Παναγιώτης Γκιώνης έδωσε τον αγώνα του στο πινγκ πονγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης Γκιώνης έδωσε τον αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 χωρίς να υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται μια ημέρα μετά τα όσα συνέβησαν με τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος εντυπωσίασε στον προκριματικό αλλά η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ τον αγώνα του.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά  (που ξεκίνησε στις 09.15) δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, δεν δόθηκε άδεια από τους διοργανωτές στην ΕΡΤ να μεταδώσει το ματς με δική της παραγωγή.

Παναγιώτης Γκιώνης - Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Γιατί δεν είδαμε τον αγώνα του στο πινγκ πονγκ

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη. Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3. Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά...» αναφέρει η ανακοίνωση από τον Ομοσπονδία πινγκ πονγκ.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Εκπληκτικός ο Παναγιώτης Γκιώνης, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο

O Παναγιώτης Γκιώνης συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, καθώς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του μονού ανδρών στο πινγκ πονγκ.

Επικράτησε με 4-1 στα γκέιμ του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ (Νο 31 στο ταμπλό). Ο αγώνας κράτησε 39 λεπτά. Ο Παναγιώτης Γκιώνης βρίσκεται πλέον στους 32 του ολυμπιακού τουρνουά.

Το «καρφί» της ΕΟΕ στην ΕΡΤ: «Και για τον Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;»

Εν τω μεταξύ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή άφησε αιχμές κατά της ΕΡΤ για το γεγονός ότι δεν έδειξε τον αγώνα που έδωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Τόκιο 2020 -κάτι που συνέβη και με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Παναγιώτης Γκιώνης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ συμμετέχει για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες - Η ΕΡΤ δεν έδειξε τον αγώνα του στο Τόκιο 2020 © EUROKINISSI

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής στο Twitter αναρτήθηκε το ακόλουθο μήνυμα: «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις