Αθλητισμος

Γκάλης: «Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη»

Το μήνυμα από τον «Γκάνγκστερ» για τον «Greek Freak»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Νίκος Γκάλης αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το πρωτάθλημα του NBA που κατέκτησε με τους Μιλγουόκι Μπακς ο «Greek Freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος βασιλιάς του NBA, που έσπασε όλα τα ρεκόρ. Ο Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στον «Giannis», ο οποίος με συγκλονιστική εμφάνιση, σημείωσε ιστορική πενηντάρα στο Game 6, χρίζοντας πρωταθλητές του ΝΒΑ τους Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι είχε να δει πρωτάθλημα στο NBA από την εποχή που είχε στις τάξεις της τον «θρύλο» Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. 

Σημειώνεται ότι ο μυθικός Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε MVP των τελικών του NBA. Ο «King» Λεμπρόν με tweet υποκλίθηκε στον Greek Freak. Ήταν ένας από τους μεγάλους αθλητές του NBA που έδωσαν συγχαρητήρια στον Αντετοκούνμπο.

Νίκος Γκάλης σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είσαι αληθινός μαχητής»

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης έγραψε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στον μαγικό κόσμο του NBA: «Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη».

Και πρόσθεσε: «Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις