Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Η μπλούζα που διάλεξε για τους πανηγυρισμούς

Ποιος είναι ο εικονιζόμενος, Τζιμ Πάσκε, και η ιστορία τους στην αρχή της σεζόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ιστορία πίσω από την μπλούζα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Η ιστορία πίσω από την μπλούζα του Γιάννη Αντετοκούνμπο © Getty Images/ Justin Casterline

Η ιστορία πίσω από την μπλούζα που φόρεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την απονομή του πρωταθλήματος.

Ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ εμφανίστηκε με ένα t-shirt που είχε το πρόσωπο του Τζιμ Πάσκε, μία επιλογή με ξεχωριστή σημασία για εκείνον.

Η μπλούζα με τον Τζιμ Πάσκε, τον επί χρόνια σχολιαστή των Μπακς, είχε τον δικό της συμβολισμό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει χτίσει μία  ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια στο Μιλγουόκι μαζί του και όλα συνδέονται με μία συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει στην αρχή της σεζόν. Της τελευταίας σεζόν για τον Τζιμ Πάσκε ως σχολιαστή της ομάδας.

Σε εκείνη τη συνέντευξη, ο έμπειρος ρεπόρτερ είχε ρωτήσει τον Greek Freak αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην τελευταία του σεζόν. Ο Γιάννης αμέσως παραδέχτηκε ότι το κίνητρό του εκτοξεύτηκε μετά από αυτό που του είπε και τελικά τα κατάφερε.

Έτσι, ο MVP των τελικών του NBA δεν τον ξέχασε και φρόντισε να τον τιμήσει με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Giannis Antetokounmpo On Bucks Playoff Expectations In Exclusive Interview With Jim Paschke | Part 2

«Συγχαρητήρια στον Γιάννη και τους Μπακς. Τι αυθεντικός άνθρωπος. Είναι απίστευτο ότι με πήρε μαζί του στην συνέντευξη Τύπου. Αυτός είναι. Ένας απίστευτος πρωταθλητής. Μοναδικός», έγραψε ο Τζιμ Πάσκε στο Twitter μετά την κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Ποιος είναι ο Τζιμ Πάσκε από το μπλουζάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Τζιμ Πάσκε γεννήθηκε το 1950 και είναι σχολιαστής για τους Μιλγουόκι Μπακς και για πολλά χρόνια αποτελεί την πιο χαρακτηριστική φωνή της ομάδας. Έχει κερδίσει 4 Emmy Awards, μεταξύ πολλών ακόμα βραβείων για τη δουλειά του. Πλέον, αποφάσισε να αποσυρθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον αποχαιρέτησε με ένα πρωτάθλημα NBA.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ