Αθλητισμος

Μουντιάλ: Απόψε Αργεντινή – Ολλανδία

Για την άλλη θέση στον τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72196-145340.jpg

Ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία διεξάγεται απόψε στις 11 (ώρα Ελλάδας, ΝΕΡΙΤ) ο δεύτερος ημιτελικός του 20ου  Μουντιάλ της Βραζιλίας  Ο νικητής θα παίξει στον τελικό με τη Γερμανία, η οποία πέταξε έξω χτες βράδυ με «εφτάρα», σ΄ενα αξέχαστο ματς,  τη γηπεδούχο Βραζιλία.

Καλύτερη από τις δυο ομάδες, με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, και επομένως φαβορί, εμφανίζεται σαφώς η Ολλανδία. Η δύναμή της είναι στην επίθεση. Από την άλλη, βασικά όπλα της Αργεντινής είναι ο Μέσι και ο Ιγκουαϊν. 

Στην ομάδα των Κάτω Χωρών, μέσος Ντε Γιονγκ και ο αναπληρωματικός μέσος Φερ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά θεωρείται σχεδόν αδύνατο να αγωνιστούν. Συζητήσιμος είναι και ο βασικός στόπερ Φλάαρ.

Στην Αργεντινή δεν παίζει ο επιθετικός  Ντι Μαρία (τραυματισμός), ο οποίος ίσως προλάβει μόνο τον τελικό της Κυριακής, εφόσον η Αργεντινή προκριθεί. Επιστρέφουν  ο αμυντικός Ρόχο (κάρτες) και ο μεσοεπιθετικός Αγουέρο (τραυματισμός).

Διαιτητής ο 37άχρονος Τούρκος κ. Σουνεΐτ Τσακίρ.

Πιθανές εντεκάδες:

Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Κάιτ, Γουινάλντουμ, Σνάιντερ, Μπλιντ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι

Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Γκαράι, Ρόχο, Πέρες, Μαστσεράνο, Μπίλια, Λαβέτσι, Μέσι, Ιγκουαΐν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ