Αθλητισμος

Matchpoint με τον Νίκο Παπαηλιού | Κωνσταντίνος Χαλιορής

Podcast Matchpoint: Ο Γεν. Διευθυντής του ΟΑΚΑ αγαπημένος άνθρωπος όλων των αθλητών διηγείται τη δική του ιστορία στον Νίκο Παπαηλιού

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής βρέθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή - Συντονιστή του ΟΑΚΑ μάλλον ξαφνικά. Λίγους μήνες αφότου ανέλαβε Πρόεδρος στον Άγιο Κοσμά, μια ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη που έδειχνε το σπουδαίο του έργο στις εγκαταστάσεις, έγινε η «συστατική επιστολή» για να μετατεθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο ΟΑΚΑ. Εκεί βρίσκεται από τον Μάρτιο του 2020 και έχει καταφέρει να αλλάξει πλήρως τη μορφή του οργανισμού.

Κορυφαίοι έλληνες αθλητές μιλούν συνεχώς με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που ανέλαβε να αναγεννήσει τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, έδωσε -στην κυριολεξία- διεύθυνση στον Οργανισμό και 1μισι χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δουλεύει ασταμάτητα για να προσφέρει στους αθλητές όσα πραγματικά αξίζουν. Με το σύνθημα #oakakatiallazei ο οικονομολόγος στο επάγγελμα Κωνσταντίνος Χαλιορής έχει αναλάβει να μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε ένα κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού και συνομιλεί με τον Νίκο Παπαηλιού στο Podcast Matchpoint για την προσπάθεια αυτή και όχι μόνο. 

halioris-11.jpg

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ