Αθλητισμος

«Ματσάρα» το Πορτογαλία - Γερμανία στο Euro 2020: Μπήκαν 6 γκολ

Η Γερμανία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με 4-2 κέρδισε η Γερμανία την Πορτογαλία για το Euro 2020, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ αλλά να βλέπει τελικά την ομάδα του να χάνει.

Χορταστικός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στη Γερμανία και την Πορτογαλία για το Euro 2020. Τα «πάντσερ» αντιμετώπισαν την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αγώνας στο Μόναχο έληξε 4-2 υπέρ των Γερμανών για τη δεύτερη αγωνιστική στον 6ο όμιλο.

Το σκορ άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15', δίνοντας το προβάδισμα στην Πορτογαλία. Ακολούθησαν τα αυτογκόλ των Ρούμπεν Ντίας (35΄), Γκερέιρο (39΄) και τα τέρματα των Χάβερτς (51΄), Γκόσενς (60΄), πριν τελικά μειώσει ο Ζότα στο 67ο λεπτό, κάνοντας το τελικό 4-2.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ έχει τρεις βαθμούς, όσους και η Πορτογαλία. Η Γαλλία προηγείται με 4 βαθμούς μετά την ισοπαλία με την Ουγγαρία, που είναι τελευταία με έναν πόντο.

Euro 2020: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βγάλει την μπλούζα του μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Γερμανία © EPA/Philipp Guelland

Πορτογαλία - Γαλλία και Γερμανία - Ουγγαρία τα παιχνίδια για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Euro 2020.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις