Αθλητισμος

Euro 2020: Το μήνυμα του Κιάερ για τον Έρικσεν

Η ανακοίνωση του αρχηγού της Δανίας για τον συμπαίκτη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σιμόν Κιάερ
Ο Σιμόν Κιάερ © EPA

Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας, Σιμόν Κιάερ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στο ματς με τη Φινλανδία.

Το δικό του μήνυμα στον συμπαίκτη του, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία έστειλε ο Σιμόν Κιάερ.

Με ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Δανίας, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δήλωσε πως «είναι περήφανος για την αντίδραση ως ομάδα και το πώς ενώθηκαν οι παίκτες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Αναλυτικά το μήνυμα του Σιμόν Κιάερ:

«Πέρασαν κάποιες ξεχωριστές μέρες όπου το ποδόσφαιρο δεν είχε τόση μεγάλη σημασία.

Ένα σοκ, που θα είναι κομμάτι του εαυτού μου – κομμάτι όλων μας – για πάντα! Το μόνο που έχει σημασία και αξίζει είναι πως ο Κρίστιαν είναι ΟΚ!! Είμαι περήφανος για την αντίδραση μας ως ομάδα και το πώς ενωθήκαμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είμαι συγκινημένος και πολύ ευγνώμων για όλη τη στήριξη.

Σήμερα, θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με το Βέλγιο, με τον Κρίστιαν στην καρδιά και στη σκέψη μας. Μας δίνει γαλήνη που μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν και για όλη τη Δανία όπως πάντα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας κίνητρο.

Και πάντα: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό! #ForDenmark».



Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία των παικτών των δυο ομάδων, το ματς Βέλγιο – Δανία θα διακοπεί στο 10ο λεπτό (το νούμερο της φανέλας του Έρικσεν) για να χειροκροτήσουν τον συμπαίκτη τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ