Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Χάλε

Στο διπλό θα αγωνιζόταν με τον αδελφό του, Πέτρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στλέφανος Τσιτσιπάς στο ROLAND GARROS©EUROKINISSI
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς©EUROKINISSI

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά τον τελικό του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα καθυστερήσει να επιστρέψει στο γρασίδι. Ο Έλληνας φιναλίστ ακύρωσε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Χάλε, στο οποίο είχε δεχθεί την wild card τόσο στο απλό, όσο και στο διπλό όπου θα αγωνιζόταν πλάι στον αδελφό του, Πέτρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αντικατασταθεί από τον lucky loser, τον Γερμανό Γιάνικ Χάνφαμ (Νο99), ο οποίος ηττήθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο από τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Στα διπλά τα αδέλφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, θα αντικατασταθούν από τους lucky loser Γερμανούς Γιάνικ Χάνφαμ και Ντόμινικ Κέπφερ.

O Στέφανος Τσιτσιπάς, που έφτασε μέχρι τον τελικό του Ρολάν Γκαρός και «σάρωσε» στους πίνακες τηλεθέασης, αποκάλυψε με ανάρτησή του πως πέντε λεπτά πριν τον τελικό του Ρολάν Γκαρός «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του (η μητέρα του μπαμπά του). 

«Η ζωή δεν είναι μόνο η νίκη ή η ήττα. Πρόκειται για την απόλαυση κάθε στιγμής της ζωής, είτε μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή, χωρίς δυστυχία και κατάντια. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα» και πρόσθεσε:

 

 

«Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δώσει και να παρέχει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω συναντήσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτήν, σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν ζωντανό. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφιέρωσε τη δεύτερη θέση στο Ρολάν Γκαρός στη μνήμη της γιαγιάς του και σημείωσε: «Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό (η δεύτερη θέση στο Ρολάν Γκαρός) δεν θα ήταν δυνατή».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ