Αθλητισμος

Τσιτσιπάς: Πέντε λεπτά πριν τον τελικό πέθανε η γιαγιά μου

Η ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Ρολάν Γκαρός
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Ρολάν Γκαρός © Eurokinissi

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωστοποίησε πως λίγο πριν τον τελικό του Ρολάν Γκαρός πέθανε η γιαγιά του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Facebook πως πέντε λεπτά πριν τον τελικό του Ρολάν Γκαρός «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του (μητέρα του πατέρα του).

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις έφτασε στον τελικό του γαλλικού open όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2, αποσπώντας, ωστόσο, το χειροκρότημα όλων καθώς και τα εγκωμιαστικά λόγια του Σέρβου αστέρα. 

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Η ζωή δεν είναι μόνο η νίκη ή η ήττα. Πρόκειται για την απόλαυση κάθε στιγμής της ζωής, είτε μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή, χωρίς δυστυχία και κατάντια. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα» και πρόσθεσε:

«Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δώσει και να παρέχει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω συναντήσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτήν, σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν ζωντανό. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφιέρωσε τη δεύτερη θέση στο Ρολάν Γκαρός στη μνήμη της γιαγιάς του και σημείωσε: «Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό (η δεύτερη θέση στο Ρολάν Γκαρός) δεν θα ήταν δυνατή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ