Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς - Roland Garros: Ο πόντος που τον πήγε τελικό

Δείτε τον πανηγυρισμό του - Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό και αυτός είναι ο τελευταίος πόντος που τον πήγε στον τελικό του Roland Garros.

Με μια απίθανη εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στον τελικό του Roland Garros. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με απίστευτη ένταση, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-2 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (3-6, 3-6, 6-4, 6-4 και 3-6).

Ο πρώτος ημιτελικός εξελίχθηκε σε μια μαραθώνια αναμέτρηση, με τον #tsitsifast να κερδίζει σε έναν αμφίρροπο αγώνα τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και να περιμένει πλέον τον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δάκρυσε στις πρώτες του δηλώσεις, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτή η νίκη ήταν η πιο σημαντική στην καριέρα μου ως τώρα», ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στη Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό του Γαλλικού Όπεν.

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο που σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ολοκληρώνοντας τη νίκη - έπος στον ημιτελικό του Roland Garros, καθώς και το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του απίστευτου παιχνιδιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις