Αθλητισμος

Ρολάν Γκαρός: Στις 15:50 η «μάχη» του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ

Διεκδικεί μία θέση στον τελικό του γαλλικού open

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © ICON SPORT / EUROKINISSI

Έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό του Ρολάν Γκαρός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο.6 του παγκόσμιου ταμπλό αντιμετωπίζει στις 15:50 (ώρα Ελλάδος) ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ζβέρεφ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 3-0 σετ ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο νίκησε επίσης με 3-0 σετ.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νωρίς μπρέικ και κρατώντας εύκολα το σερβίς του έφτασε σε ένα άνετο 6-3 μέσα σε μισή ώρα. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα για τον Στεφ, καθώς είδε τον Ρώσο να του σπάει για πρώτη φορά το σερβίς και βρέθηκε αντιμέτωπος με 2 σετ πόιντς, για να φτάσει τελικά στο τάι-μπρέικ. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αρκετά πιο ψύχραιμος και με 7-3, έγραψε το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς αν και έμεινε αρχικά πίσω στο σκορ με 2 γκέιμς διαφορά, απάντησε με δύο δικά του μπρέικ και με κυριαρχικό τένις κατάφερε να επικρατήσει με 7-5 και να κλείσει τον αγώνα, χωρίς να μπει σε περιπέτειες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ