Αθλητισμος

Καταιγιστικός ο Ράφα Ναδάλ στην πρεμιέρα του στο Roland Garros

Νίκησε 3-0 τον Αλεξέι Πόπιριν και μπήκε με το «δεξί» στο χώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ράφαελ Ναδάλ σερβίρει στην «πρεμιέρα» του στο Roland Garros
Ο Ράφαελ Ναδάλ σερβίρει στην «πρεμιέρα» του στο Roland Garros © EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε 3-0 σετ τον Αλεξέι Πόπιριν στην «πρεμιέρα» του στο Roland Garros και έδειξε έτοιμος να κυνηγήσει το 14ο τρόπαιο στο Γαλλικό Όπεν.

Με το δεξί μπήκε στο Ρολάν Γκαρός (Roland Garros) ο Ράφα Ναδάλ, επικρατώντας με 3-0 του Αλεξέι Πόπιριν (6-3, 6-2, 7-6).

Ο Ισπανός τενίστας, No3 στην παγκόσμια κατάταξη τένις, «πατούσε γκάζι» όποτε χρειαζόταν και πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες στον επόμενο γύρο.

Ο «βασιλιάς στο χώμα» και κάτοχος 20 Grand Slam στην καριέρα του, διεκδικεί το 14ο τρόπαιο Roland Garros. Αυτή ήταν η 101η νίκη του στο φημισμένο Γαλλικό Όπεν μετά από 2 ώρες και 26 λεπτά αγώνα απέναντι στο Νο 63 της παγκόσμιας κατάταξης τένις. Στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει τον Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ.

Ο Ράφα Ναδάλ, στα δύο πρώτα σετ, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, ωστόσο σε ορισμένα σημεία του τρίτου έδειξε να μην μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι, καθώς ο Πόπιριν έβγαλε αντίδραση και έφτασε κοντά στο 2-1.  Αφού «έσπασε» το σερβίς του Ισπανού για το 3-2, κατάφερε να προηγηθεί με 5-2 στα games και όλα έδειχναν ότι μπορουσε να πάρει το σετ.

Τότε, όμως, μίλησε η κλάση του Ισπανού τενίστα. Ο Ναδάλ «αγρίεψε», έκανε το 5-5, μετά το 6-6 και στο tie break ολοκλήρωσε την ανατροπή με 7-6, «τσεκάροντας» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Roland Garros.

Rafael Nadal vs Alexei Popyrin - Round 1 Highlights | Roland-Garros 2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ