Αθλητισμος

Στα προημιτελικά της Ρώμης ο Τσιτσιπάς, περιμένει τον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε και τον Ματέο Μπερετίνι και ετοιμάζεται για έναν σπουδαίο προημιτελικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκη με 2-0 σετ κόντρα στον Μπερετίνι για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που περιμένει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Άλλη μια νίκη στη χωμάτινη επιφάνεια σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επικράτησε του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι με 2-0 σετ για την φάση των «16» του τουρνουά της Ρώμης . Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε στο τάι-μπρέικ το πρώτο σετ και στο δεύτερο εμφανίστηκε αρκετά ανώτερος και πετυχαίνοντας δύο μπρέικ έφτασε άνετα στο 2-0. 

 

 

Με αυτή τη νίκη ο Τσιτσιπάς βελτίωσε το ρεκόρ του για φέτος στο 29-7 και παρέμεινε πρώτος στον κόσμο στο δρόμο για τα ATP Finals του Τορίνο, ενώ έκανε και το 3-0 με αντίπαλο τον Μπερετίνι. Την Παρασκευή ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό κορτ του Foro Italico το Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς για μια θέση στα ημιτελικά. Ο Σέρβος είχε νωρίτερα επικρατήσει του Νταβίντοβιτς Φοκινά με 2-0.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος και περιμένει από τον εαυτό του να μείνει στο υψηλό επίπεδο, ώστε να τον δυσκολέψει.