Αθλητισμος

Παναθηναϊκός: Ήττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-2 στη Λεωφόρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 1-2 και τον απέκλεισε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ του Παναθηναϊκού.

Το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε ο Παντελάκης στο 2'. Στο 9' έγινε το 0-2 με αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει για να σημειώσει ένα γκολ και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ οργανωμένος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και διαχειρίστηκε εξαιρετικά την πίεση.

Στο 74' ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Πούγγουρα, έπειτα από σέντρα του Αϊτόρ, ενώ στο 87’ ο Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική απόκρουση με τα πόδια σε γύρισμα του Καρλίτος, διατηρώντας ως το τέλος το προβάδισμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νιας είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (Κύπελλο Ελλάδος): Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (66’ Χουάνκαρ), Νιάς, Σανκαρέ (59’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνιες (65’ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (66’ Ενγκμπακοτό), Ιωαννίδης (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργ. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (65’ Νάουμετς), Κάστρο (87’ Εραμούσπε), Μιλεντσεάνου (75’ Κρίζμαν).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις