Αθλητισμος

Απόλυτος «άρχοντας» στη Μελβούρνη ο Νόβακ Τζόκοβιτς (video)

3-0 σετ στον τελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νόβακ Τζόκοβιτς
Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA/JAMES ROSS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το 9ο του Αυστραλιανό Όπεν, νικώντας στον τελικό τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και με 3-0 στον τελικό, κατέκτησε το Αυστραλιανό Όπεν. Με σκορ 7-5, 6-2, 6-2, ο Σέρβος τενίστας πρόσθεσε ακόμα ένα Γκραν Σλαμ στην πλούσια συλλογή του, φτάνοντας τις 18 κατακτήσεις. Πλέον βρίσκεται μόλις δύο τίτλους πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Το πρώτο σετ ήταν αυτό που είχε το πραγματικό ενδιαφέρον στον αγώνα, καθώς οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά ο Νόλε λύγισε τον Μεντβέντεφ με 7-5, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τροπαίου. Στο δεύτερο σετ ο Τζόκοβιτς ήταν πιο αποφασισμένος και το πήρε σχετικά εύκολα με 6-2.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και το τρίτο σετ, στο οποίο ο Σέρβος δεν επέτρεψε ποτέ στο Ρώσο να πιστέψει πως θα μπορούσε να μπει ξανά στον αγώνα και να του κλέψει το στέμμα.

Ο Τζόκοβιτς απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι ο «άρχοντας» στο συγκεκριμένο Γκραν Σλαμ, φτάνοντας τις 9 κατακτήσεις. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική που το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης φεύγει με το τρόπαιο από την Αυστραλία. 

Zack Snyder's Justice League | Official Trailer | HBO Max

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ