Αθλητισμος

Europa League: Θρίαμβος του Ολυμπιακού, 4-2 την Αϊντχόφεν

Ματσάρα στο Φάληρο για την φάση των «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos-psv.jpg
© EUROKINISSI/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Europa League: Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης που νίκησε με 4-2 την Αϊντχόφενκαι έβαλε βάσεις για την πρόκριση στους «16».

Σε ένα ματς με άγρια ομορφιά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στην ολλανδική Αϊντχόφενκαι κέρδισε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 5 γκολ και την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να μπαίνει στα αποδυτήρια με το 3-2. 

O Oλυμπιακός προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Μπουχαλάκη έπειτα από φάουλ του Βαλμπουενά και η Αϊντχόφενισοφάρισε 5 λεπτά αργότερα με σουτ του Ζάχαβι που κόντραρε στο πόδι του Παπασταθόπουλου. Στο 37ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα με μακρινό σουτ του Εμβιλά, όμως αμέσως μετά η ολλανδική ομάδα ισοφάρισε εκ νέου με κεφαλιά του Ζάχαβι από κόρνερ. Το 3-2 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Ελ Αραμπί που έκλεψε τη μπάλα εκτός περιοχής και πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ιδιαίτερα μετά το δοκάρι των Ολλανδών στο ξεκίνημα. Οι τρεις μαζεμένες αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς (Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι) έδωσαν πνοή στον Ολυμπιακό που χτύπησε στην κόντρα στο 83ο λεπτό και με εξαιρετικό τελείωμα του Μασούρα, που είχε περάσει λίγο πριν στον αγώνα, έγραψε το τελικό 4-2.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την άλλη Πέμπτη στην Ολλανδία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ